Zaplecze gastronomiczne godne szefa kuchni
Abimis to wyposażenie gastronomiczne zaprojektowane przez markę Prisma z myślą o klientach, którzy marzą o posiadaniu kuchni rodem z luksusowej restauracji. Projektując meble i sprzęt Abimis wzorowano się na systemie pracy najlepszych szefów kuchni, którzy muszą działać szybko i precyzyjnie.
Przechowywanie, przygotowywanie, gotowanie, prezentowanie i mycie to pięć faz, które towarzyszą pracy każdego kucharza. Dzięki odpowiedniemu zapleczu i dobrej organizacji, mogą przebiegać łatwo i bez zakłóceń, tworząc doskonałe warunki dla prawdziwej sztuki kulinarnej. Trzydzieści lat doświadczenia w branży gastronomicznej pozwoliło marce Prima na stworzenie wyposażenia kuchni, które umożliwia synchronizację wszystkich pięciu faz i zapewnia idealną harmonię. Sprzęt i meble zostały wykonane z, odpornej na uszkodzenia, stali nierdzewnej.
www.freshome.com